fbpx
brand news

Τα ιδανικά βερνίκια νυχιών για κάθε τόνο δέρματος

Είτε πρόκειται για ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ είτε για κάτι μοντέρνο, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά βερνίκια για κάθε τόνο δέρματος. Το βερνίκι νυχιών δεν πρέπει να συγκρούεται με το ντύσιμό τους ή να κάνει τα χέρια τους να μην φαίνονται αρμονικά. Θα πρέπει να συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας και να αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό! Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις ποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα με διαφορετικούς τόνους δέρματος, συνέχισε να διαβάζεις. Θα σας πούμε τα πάντα για τις αγαπημένες μας αποχρώσεις και πώς συμπληρώνουν τους διαφορετικούς τόνους δέρματος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μία (ή δύο) από αυτή τη λίστα σήμερα!

Σκούροι τόνοι δέρματος

Ο τόνος του δέρματός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν πρέπει να επιλέξεις / προτείνεις ένα χρώμα νυχιών. Αν έχετε μια πελάτισσα με χρυσοκάστανο ή σκούρο τόνο δέρματος, έχεις έναν καταπληκτικό καμβά για να απογειώσεις σχεδόν κάθε απόχρωση χρώματος. Δοκίμασε ένα έντονο κόκκινο ή ροζ! Η αντίθεση μεταξύ του τόνου δέρματος και αυτών των τολμηρών χρωμάτων θα δείχνει υπέροχη σε συνδυασμό με τα σκούρα ρούχα. Αυτό θα βοηθήσει να  τα συνδυάσουν εύκολα τώρα το χειμώνα. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και του μοβ (δείχνουν καταπληκτικά σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες). Αυτά τα χρώματα αντανακλούν το φως περισσότερο από άλλες αποχρώσεις και μπορούν να κάνουν τα χέρια τους να φαίνονται πιο λαμπερά.

βερνίκια-για-κάθε-τόνο-δέρματος-matriss

Μεσαίες αποχρώσεις δέρματος

Το μπλε είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για μεσαίους τόνους δέρματος. Αν έχουν μεσαίο δέρμα, το μπλε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη φωτεινότητα και αντίθεση στην εμφάνισή τους. Είναι επίσης ιδανικό για τον χειμερινό καιρό και να είναι εύκολο να ταιριάξουν με οποιοδήποτε ντύσιμο! Ορισμένες εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν το πορτοκαλί ή το κόκκινο (που θα ξεχωρίσουν πραγματικά στην επιδερμίδα τους). Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ανοιχτά ροζ και πράσινα χρώματα! Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό, δοκίμασε μπλε ή μοβ αποχρώσεις! Το γκρι μπορεί να φαίνεται περίεργη επιλογή για κάποιον με μεσαίους τόνους δέρματος, αλλά στην πραγματικότητα του πάει πολύ καλά. Επειδή έχει αρκετή αντίθεση ώστε να μην αποσπά την προσοχή του από το υπόλοιπο ντύσιμο, αλλά εξακολουθεί να προσθέτει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που βοηθάει να αναβαθμίσει το ντύσιμο από το βασικό συνδυασμό μαύρου παντελονιού/καπέλου.

βερνίκια-για-κάθε-τόνο-δέρματος-matriss

Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Τα καλύτερα χρώματα νυχιών για άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι τα ανοιχτά ροζ, τα nude και τα μπεζ. Αυτοί οι τόνοι θα συμπληρώσουν την επιδερμίδα τους χωρίς να την υπερτονίσουν και δείχνουν καταπληκτικά και με ελάχιστο μακιγιάζ! Το πράσινο είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα χωρίς να το παρακάνεις. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για τα ανοιχτόχρωμα άτομα, επειδή θα αναδείξει την επιδερμίδα τους. Αν οι πελάτισσες σας έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα, απέφυγε τα χρώματα που είναι πολύ σκούρα. Αυτό περιλαμβάνει το μαύρο και το σκούρο καφέ. Αντ’ αυτού, μείνε σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως το ροζ και το ροδακινί.

Αν λοιπόν ψάχνεις για μερικά νέα χρώματα νυχιών για να δοκιμάσεις, ελπίζουμε αυτή η λίστα να σου έδωσε μερικές ιδέες. Θυμήσου, το πιο σημαντικό είναι να βρείς μια απόχρωση βερνίκια για κάθε τόνο δέρματος της πελάτισσας σου και να ταιριάζει με το στυλ τους. Μη φοβάσε να πειραματιστείς με διαφορετικές αποχρώσεις ή ακόμα και να τις αναμείξεις μεταξύ τους. Απλώς θυμήσου να μην το παρακάνεις!

Στο e-shop μας θα βρείς μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υλικών για κάθε nail art που θέλεις να δημιουργήσεις.

Ακολούθησε μας στα social (instagramfacebook ) για περισσότερες νέες ιδέες.

Share
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή