fbpx
brand news

Πώς ανεβαίνεις επίπεδο ως nail artist

Είσαι μια nail artist που θέλει να το απογειώσει. Είτε φτιάχνεις νύχια εδώ και χρόνια είτε μόλις αρχίζεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανεβάσεις τις ικανότητές σου στο επόμενο επίπεδο. Είσαι παθιασμένη με τα νύχια και την ομορφιά; Μάθε για την τέχνη των νυχιών, τις θεραπείες μανικιούρ και πεντικιούρ και την ασφαλή και επαγγελματική χρήση του εξοπλισμού περιποίησης νυχιών.

Οι τεχνικές νυχιών αποτελούν σημαντικό μέρος των υπηρεσιών μανικιούρ και πεντικιούρ που θα παρέχετε. Σε αυτή την ενότητα, θα αναπτύξετε βασικές γνώσεις για τις τεχνικές βελτίωσης νυχιών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εφαρμογής. Θα μάθεις επίσης πώς να διασφαλίζετε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας, καθώς και πώς να προωθείτε προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες.

Εκπαιδεύσου…. έτσι θα ανέβεις επίπεδο ως nail artist

Μπορείς να μάθεις πολλά από τους άλλους και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις ένα πτυχίο αισθητικής άκρων από μια αναγνωρισμένη σχολή. Μόλις αποκτήσεις την βασική σου εκπαιδευση μπορείς να κάνεις μετεκπαιδευτίκα σεμινάρια. Ενημερώσου με σχετικά βιβλία, άρθρα.

Θα αναπτύξεις βασικές γνώσεις στις τεχνικές νυχιών.

Αυτό θα περιλαμβάνει τον τρόπο εφαρμογής και συντήρησης των νυχιών, τον τρόπο που θα διατηρείς την υγιεινή και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας σου, τον τρόπο βελτίωσης των νυχιών, την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες, καθώς και τον σχεδιασμό και την εφαρμογή nail art.

Θα είστε σε θέση να παρέχετε περιποιήσεις μανικιούρ και πεντικιούρ.

Θα αποκτήσετε επίσης γνώσεις σχετικά με τον τρόπο παροχής περιποιήσεων μανικιούρ και πεντικιούρ σε πελάτες. Το μανικιούρ είναι μια αισθητική θεραπεία που επικεντρώνεται στα χέρια, ενώ το πεντικιούρ είναι μια αισθητική θεραπεία για τα πόδια. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει ψαλίδι, πενσάκι επωνυχίων, κόφτες νυχιών, λίμες νυχιών, διαχωριστικά δαχτύλων, πινέλα και βουρτσάκια. Θα πρέπει επίσης να έχετε κρέμες και λαδάκια επωνυχίων, ώστε τα άκρα του πελάτη σας να παραμείνουν ενυδατωμένα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Παίξτε με το προϊόν

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές όταν ξεκινάς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παίζεις με διαφορετικά προϊόντα, μάρκες και χρώματα. Αν ένα προϊόν δεν σας ταιριάζει, μην το εγκαταλείψετε εντελώς δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο ή να το συνδυάσετε με κάτι άλλο που σας ταιριάζει! Το ίδιο ισχύει και για τις τεχνικές μπορεί να μην δουλεύουν στην αρχή, αλλά αν είναι διασκεδαστικές ή προκλητικές, τότε συνεχίστε να δοκιμάζετε μέχρι να δουλέψουν!

Δημιουργήστε ένα φωτογραφικό χαρτοφυλάκιο.

Ένας φωτογραφικός φάκελος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε τη δουλειά σας, αλλά χρειάζεται λίγος προγραμματισμός. Θα χρειαστείτε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και πρόσβαση σε σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο.

Το πρώτο βήμα είναι να τραβήξετε φωτογραφίες! Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματικής εμφάνισης που αναδεικνύουν τα καλύτερα σημεία των σχεδίων σας. Μόλις τραβήξετε όλες τις φωτογραφίες σας, ήρθε η ώρα να τις δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα επαγγελματικό προφίλ που παρουσιάζει τα πάντα λεπτομερώς, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν ακριβώς τι παίρνουν όταν σας προσλαμβάνουν ως nail artist τους!

Δημιουργήστε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη δημιουργία ενός κοινού. Είναι επίσης εκεί όπου βρίσκονται οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας όταν ψάχνουν κάποιον να τους φτιάξει τα νύχια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε τη δουλειά σας και να συνδεθείτε με άλλους καλλιτέχνες νυχιών. Οι οποίοι μπορεί να σας συστήσουν ή να σας συστήσουν πελάτες σε αντάλλαγμα.

 

Βλέπετε πόσο απλό είναι να πάτε τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο;

Όπως μπορείτε να δείτε, το να μαθαίνετε από τους άλλους είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της βελτίωσης των δεξιοτήτων σας. Όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο περισσότερα μπορείτε να κάνετε. Κάνοντας αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας και θα τις κάνετε ακόμα καλύτερες. Στη συνέχεια, όταν θα χρεώνετε υψηλότερες τιμές για τις υπηρεσίες σας θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες ευκαιρίες. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε αυτές τις ευκαιρίες.

Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Το στυλ σας θα αναπτυχθεί φυσικά με την πάροδο του χρόνου, οπότε μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους καλλιτέχνες νυχιών. Επίσης, δεν πειράζει να κάνετε λάθη και να φτιάχνετε τους δικούς σας κανόνες καθώς προχωράτε.

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα κάνετε με αυτές τις συμβουλές! Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν όρια στο πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με τις ικανότητές σας στην τέχνη των νυχιών και ανυπομονούμε να δούμε πού θα σας οδηγήσουν. Περιμένουμε τα μηνύματα σας στο instagram και το facebook μας για τα νέα σας. Στην κλειστή μας ομάδα στο facebook για όλα τα νέα. Αλλά κλείσε τη θέση σου στα ολιγομελή τμήματα της ακαδημίας μας

 

Share
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή