fbpx
Shop cart

Matriss Shop

Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Matriss Άσπρο με Glitter 10ml M110

9,90

Σε απόθεμα

Η MATRISS παρουσιάζει το ημιμόνιμο βερνίκι υψηλής τεχνολογίας με την ιδανικότερη σύσταση και την αναλογία της χρωστικής, προσφέροντας εκπληκτική αντοχή, μέγιστη καλυπτικότητα και έντονη λάμψη για 3-4 εβδομάδες.
Λόγω της ιδιαίτερης συνθέσεις του, δεν συρρικνώνεται και δεν τρέχει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Επίσης δεν ζαρώνει κατά τον πολυμερισμό και δεν σπάει.
Είναι εύκολο και γρήγορο στην αφαίρεση του είτε με χρήση ασετόν ,είτε με χρήση χρήση τροχού.
Χρόνος πολυμερισμού: 30″σε λάμπα LED 48W και 120″ σε λάμπα UV 36W.
Παρασκευάζεται στην Ευρώπη και είναι ελεγμένο από τον ΕΟΦ.

Περιγραφή

Η Matriss παρουσιάζει το ημιμόνιμο βερνίκι υψηλής τεχνολογίας.

 

Με την ιδανικότερη σύσταση και την αναλογία της χρωστικής. Προσφέροντας εκπληκτική  αντοχή, μέγιστη καλυπτικότητα και έντονη λάμψη για 3-4 εβδομάδες. Λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του, δε συρρικνώνεται και δεν τρέχει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Επίσης δεν ζαρώνει  κατά τον πολυμερισμό και δεν σπάει.

 

Πολλές τεχνίτριες εμπιστεύονται τα ημιμόνιμα βερνίκια Matriss για την αντοχή τους, την έντονη απόδοση του χρώματος και την ποιότητα τους.  Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα και το ειδικά σχεδιασμένο πινελάκι σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόζετε το προϊόν στην εντέλεια κοντά στην περιοχή του επωνυχίου και πλαϊνών σημείων του δέρματος. Η τεχνίτρια το αφαιρεί εύκολα και γρήγορα, είτε με τη χρήση ασετόν είτε με τη χρήση τροχού.

 

Το ημιμόνιμο βερνίκι Matriss είναι ένα Ευρωπαϊκό προϊόν ελεγμένο από τον ΕΟΦ, καθώς δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμό στο δέρμα. Για τον χρόνο πολυμερισμού προτείνουμε είτε λάμπα LED για 30”με 48W είτε λάμπα UV για 120”με 36W.

 

Εφαρμογή:

Για ένα πιο σωστό αποτέλεσμα και καλύτερο κράτημα  συστήνουμε να κάνετε ξηρό μανικιούρ

  1. Κάνουμε αντισηψία στα χέρια και στις επιφάνειες των νυχιών με Matriss Antiseptic hand & nail .
  2. Σπρώχνουμε και ανασηκώνουμε τα επωνύχια με ένα μεταλλικό αποστειρωμένο pusher νυχιών .
  3. Δίνουμε σχήμα στα νύχια με μια λίμα 180/ 240 grid .
  4. Θαμπώνουμε την επιφάνεια των νυχιών με buffer λείανσης για να μη γυαλίζουν.
  5. Αφαιρούμε την σκόνη με ένα βουρτσάκι νυχιών και καθαρίζουμε την επιφάνεια των νυχιών από λιπαρότητα , σχολαστικά σαν να ξεβάφουμε βερνίκι με κυτταρίνες που έχουμε εμποτίσει με το Matriss Nails Cleanser.
  6. Εφαρμόζουμε με προσοχή σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, αποφεύγοντας τα επωνύχια, με το Matriss Nails Prep να αφυδατωθούν τα νύχια.
  7. Στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο περνάμε και το Matriss Bonder χωρίς οξύ.
  8. Εφαρμόζουμε με προσοχή μία λεπτή στρώση Matriss Base Coat αποφεύγοντας τα επωνύχια και το πολυμερίζουμε .
  9. Εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση με το ημιμόνιμο βερνίκι άσπρο glitter Matriss gel polish, προσέχοντας να μην ακουμπήσουμε τα επωνύχια και σφραγίζουμε καλά το ελεύθερο άκρο στη συνέχεια το πολυμερίζουμε.
  10. Εφαρμόζουμε μία δεύτερη λεπτή στρώση ημιμόνιμο βερνίκι άσπρο glitter Matriss gel polish και πολυμερίζουμε ξανά.
  11. Σφραγίζουμε με ένα από τα Top Coat ως τελευταίο στρώμα.
  12. Εάν χρησιμοποιήσουμε το Matriss Top Coat No Wipe πολυμερίζουμε το για 3′ σε λάμπα UV των 36W ή για 60″σε λάμπα LED των 48W και δεν το σκουπίζουμε, διότι δεν αφήνει κολλώδη επιφάνεια. Για περισσότερη γυαλάδα αφήνουμε το να κρυώσει για 30″.
  13. Αν χρησιμοποιήσουμε το Matriss Top Coat Wipe Off  πολυμερίζουμε το για 2′ σε λάμπα UV των 36W ή για 30″ σε λάμπα LED των 48W. Για περισσότερη γυαλάδα αφήνουμε το να κρυώσει για 30″ και στη συνέχεια αφαιρούμε το κολλώδες υλικό με Matriss Nails Cleanser.
  14. Εάν χρησιμοποιήσουμε το Matriss Matt Top Coat No Wipe  πολυμερίζουμε το για 3′ σε λάμπα UV των 36W ή για 60″σε λάμπα LED των 48W.
  15. Ενυδατώνουμε τα επωνύχια με το ενυδατικό λαδάκι Matriss Cuticle oil  , για να κάνουμε μασάζ.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 60 g
Color

,

Εποχή

,

Κατασκευαστής

Είδος Συσκευασίας

Μέγεθος

Τύπος

,

Κριτικές

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.

Σχολίασε πριν από όλους για το “Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Matriss Άσπρο με Glitter 10ml M110”
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή